Вртић “Невен”

Вртић „ НЕВЕН“ се налази у улици Цара Душана бр. 22. у самом центру града на локацији која привлачи родитеље због многих специфичности. Једна од њих је да је се у околини вртића  налазе све виталне институције  града у којима су и сами родитељи запослени. Обухвата децу из центра града али има и деце из других насеља управо зато што родитељи раде у околини вртића.

 

Вртић располаже са десет васпитних група, тј. девет у самом објекту и једна у селима Бресница-Моштаница. Сви простори у вртићу налазе се у функцији и у циљу подстицаја раста и развоја деце у складу са најсавременијим сазнањима. У нашем вртићу деца уче и играју се ….

 

Свих ових година вртић остварује завидне резултате на свим подручјима рада, почев од васпитно-образовног, преко сарадње са локалном заједницом и на крају са породицом која је најважнији парнер у остваривању свих наших циљева а као најважнији циљ је добротит деце.

Вртић има велико и уређено двориште које као и унутрашњост нуди услове за пријатан боравак деце. Професионалност, креативност запослених као и стручност уливају поврење родитељима те нам је из године у годину вртић све пунији.

У нашем вртићу очекује вас првенствено систем рада прилагођен дечијим потребама и способностима, стицање првих знања кроз занимљиве активности и игру са другарима. код нас су чуда могућа а свет маште постаје реалност. код нас све мирише на невен!

Добра сарадња са првим партнерима – породицом прилика је и да им пренесемо знања  која им могу олакшати и побољшати родитељске компетенције. Ту смо за сва ваша питања, сугестије и предлоге…

Руководилац вртића- васпитач Ђорђевић Биљана, тел. 064/ 886 49 49

Мед. сестра на превентивној здравственој заштити: Славица Mарковић, тел.060/ 4310464

 Адреса: Цара Душана 22, Телефон: 017/412-140

e-mail: vrtic.neven.vranje@gmail.com