Вртић „Пчелица“ почео је са радом  20. септембра 1984. године. Налази се у насељу Огледна станица у непосредној близини Основне школе „Бранко Радичевић“. Обухвата децу из насеља: Огледна станица, Шапраначки рид, Бунушевац, Содерце, Оџинка и Шапранце. Поред јаслених, група вртића и припремних предшколских група са вртићем су организационо повезане и васпитне групе у селима Дубница, Катун, Вртогош и Ристовац.

     Свих ових година вртић ради пуним капацитетом и постиже завидне резултате у васпитно-образовном раду са децом. Вртић има велико и уређено двориште које као и унутрашњост нуди услове за пријатан боравак деце. Професионалан и стручни кадар успешном реализацијом пројеката доприносе правилном расту и развоју предшколске деце.

       Вртић стално прати дешавања у својој околини и у том смислу организује разне манифестације, свечаности, приредбе и представе.

        Вртић је у сталној сарадњи са родитељима који су активни учесници у одрастању и васпитању своје деце.

   Ту смо за сва ваша питања, сугестије и предлоге...

   Васпитач-руководилац вртића – Трајковић Биљана, тел. 064/8310470

   Медицинска сестра на превентивној здравственој заштити- Слађана Радић, тел.0648310468

    Вртић „Пчелица“, Миодрага Стојковића број 2Б

    Тел. 017 421-422

    e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

Награде и признања

award image

ПУ “Наше дете“ Врање, добитник је „Светосавске награде„ Министарства просвете, науке и технолошког развоја за изузетан допринос развоју образовања у 2017. години.