Вртић „ НЕВЕН“ се налази у улици Цара Душана бр. 22. у самом центру града на локацији која привлачи родитеље због многих специфичности. Једна од њих је да је се у околини вртића  налазе све виталне институције  града у којима су и сами родитељи запослени. Обухвата децу из центра града али има и деце из других насеља управо зато што родитељи раде у околини вртића.

     Вртић располаже са десет васпитних група, тј. девет у самом објекту и једна у селима Бресница-Моштаница.

      Сви простори у вртићу налазе се у функцији и у циљу подстицаја раста и развоја деце у складу са најсавременијим сазнањима.

      У нашем вртићу деца уче и играју се ....

 

     Свих ових година вртић остварује завидне резултате на свим подручјима рада, почев од васпитно-образовног, преко сарадње са локалном заједницом и на крају са породицом која је најважнији парнер у остваривању свих наших циљева а као најважнији циљ је добротит деце.

    Вртић има велико и уређено двориште које као и унутрашњост нуди услове за пријатан боравак деце. Професионалност, креативност запослених као и стручност уливају поврење родитељима те нам је из године у годину вртић све пунији.

У НАШЕМ ВРТИЋУ ОЧЕКУЈЕ ВАС ПРВЕНСТВЕНО СИСТЕМ РАДА ПРИЛАГОЂЕН ДЕЧИЈИМ ПОТРЕБАМА И СПОСОБНОСТИМА, СТИЦАЊЕ ПРВИХ ЗНАЊА КРОЗ ЗАНИМЉИВЕ АКТИВНОСТИ И  ИГРУ СА ДРУГАРИМА.

КОД НАС СУ ЧУДА МОГУЋА А СВЕТ МАШТЕ ПОСТАЈЕ РЕАЛНОСТ.

КОД НАС СВЕ МИРИШЕ НА НЕВЕН!

              
     Добра сарадња са првим партнерима – породицом прилика је и да им пренесемо знања  која им могу олакшати и побољшати родитељске компетенције.

     Ту смо за сва ваша питања, сугестије и предлоге...

     Руководилац вртића- васпитач Ђорђевић Биљана, тел. 064/ 886 49 49

     Мед. сестра на превентивној здравственој заштити: Славица марковић, тел.060/ 4310464

     Адреса:

     Цара Душана 22,

     Телефон: 017/412-140

     e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Конкурси

Награде и признања

award image

ПУ “Наше дете“ Врање, добитник је „Светосавске награде„ Министарства просвете, науке и технолошког развоја за изузетан допринос развоју образовања у 2017. години.