• uskoro_evrtic.png
  • jysk_pr_tekst_1.jpg
  • bozic1.jpg
  • sv_sava.jpg

КОНКУРСИ

 

     Предшколска установа „Наше дете“ је једина такве врсте у граду. Седиште Предшколске установе „Наше дете“ je у Врању, ул. Цара Душана 22.

 

     У свом саставу ПУ „Наше дете“ има 8 вртића.Такође у свом окриљу предшколска установа има и групе припремног предшколског програма у селима и при основној школи „Доситеј Обрадовић“.

 

     Основна делатност Установе је организовано васпитање и образовање, нега, превентивно-здравствена заштита, исхрана, социјални рад, одмор и рекреација деце од шест месеци до шест и по година. Своју делатност установа остварује у наменски грађеним објектима у Врању, Врањској Бањи и Кривој Феји, и адаптираним просторијама при школи „Доситеј Обрадовић“ у Врању и селима: Нерадовац, Бресница, Корбевац, Ратаје, Павловац, Катун, Тибужде,Ћуковац, Златокоп, Барелић, Вртогош, Дубница, Власе, Ристовац, Големо Село, Александровац, Моштаница и Буштрање, у просторијама амбуланте у селу Доње Жапско,  у просторијама МЗ у селу Доње Требешиње и просторијама Дечјег одељења Болнице у Врању.

 

     Предшколска установа „Наше дете“ данас је модерна дечја установа  - прави дечји град са око 2500 становника -   девојчица и дечака, распоређених у 112 васпитних група (76 група целодневног и 36 група четворочасовног боравка).

 

     Просторни распоред вртића приказан је на мапи града Врања.