• uskoro_evrtic.png
  • bozic1.jpg
  • sv_sava.jpg
  • sveti_sava_carolija.jpg

КОНКУРСИ

 

ОБАВЕШТЕЊЕ O УПИСУ ДЕЦЕ У ВРТИЋ 

      Предшколска установа „Наше дете“ објавила је 4. маја Конкурс за упис деце за радну 2020/21.г. који је био отворен до 22.маја 2020. г.  У складу са планираном  динамиком, спискови примљене деце биће објављени до 12. јуна и о томе ће родитељи бити накнадно обавештени путем интернет странице Установе и друге, прикладне начине.

    Имајући у виду специфичност ситуације  а у складу са препорукама   Владе Републике Србије  Предшколска установа „Наше дете“ обавештава све родитеље заинтересоване за упис деце (за целодневни, четворочасовни припремни предшколски програм као и полудневни боравак)  да ће и даље примати документацију  за упис, ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ:

       *Преко портала  Е-управа и услуге Е-вртић,

     *уколико родитељи не могу да попуне електронски образац, онда попуњен захтев (образац захтева са сајта предшколске установе www.nasedetevr.rs) и скенирану или фотографисану додатну документацију шаљу на мejл Комисије за упис This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Изводе из матичне књиге рођених Комисија ће обезбедити службеним путем).              

 За све додатне информације можете се обратити на маил Комисије за упис This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефоне 017/424-766, 064/8864972 и 064/8310461.     

                        Комисија за упис деце Предшколске установе „Наше дете“